Despre noi

Suntem o companie specializata in domeniul industriei poligrafice. Dispunand de o experienta bogata si de o dotare tehnica moderna, compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de servicii din domeniul poligrafic.

Reparatii & revizii de echipamente Tipografice

Putem sa intervenim tehnic in cel mai scurt timp in orice oras suntem solicitati. In acelasi timp putem face revizii tehnice periodice sau anuale.

Montari si Demontari de Echipamente

Cu o bogata experienta dobandita atat in Germania cat si in Romania, va stam la dispozitie cu demontari si montari de echipamente tipografice.

Mutari de Tipografii

Cu tehnica moderna de manipulare a echipamentelor industriale, putem muta in siguranta atat echipamente cat si tipografii complete.

PENTRU CA STIM CE FACEM! Bicoind Brasov

SC BICOIND SRL este specializata in domeniul industriei poligrafice. Dispunand de o experienta bogata si de o dotare tehnica moderna, compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de servicii: Vanzari echipamente tipografice; Demontari si montari de echipamente; Mutari de tipografii; Reparatii si revizii a echipamentelor tipografice; Servicii de instruire a personalului.

Bicoind Brasov

Esti in cautarea unei solutii optime pentru proiectul tau?

CONTACT

Vanzari echipamente tipografice

Avand parteneri din Germania, va putem oferi o gama larga de echipamente tipografice direct din tipografii. Astfel preturile de vanzare sunt mai bune si masinile sunt in stare buna de functionare.

Demontari si montari de echipamente

Cu o experienta dobandita atat in Germania cat si in Romania, va stam la dispozitie cu demontari si montari de echipamente tipografice.

Mutari de tipografii

Cu tehnica moderna de manipulare a echipamentelor industriale, putem muta in siguranta atat echipamente cat si tipografii complete.

Reparatii si revizii a echipamentelor tipografice

Fiind in centrul tarii, putem sa intervenim tehnic in cel mai scurt timp in orice oras suntem solicitati. In acelas timp putem face revizii tehnice periodice sau anuale.

Servicii de instruire a personalului

In functie de echipamente achizitionate, echipa tehnica poate instrui personalul pentru buna functionare a utilajului.

Bicoind Brasov Noutati

Bicoind Brasov

Asternuturi metalice pentru stante HEIDELBERG

Table de cilindri de cea mai buna calitate...

Detalii
Bicoind Brasov

Reparatii nuci de inseriere

Putem repara cu piese originale nuci de inseriere pentru masini offset si masini de inseriat...

Detalii
Bicoind Brasov

Oferta Speciala

Cele mai noi oferte pe care vi le oferim...

Detalii